Tapa toimia

Ammattitaito

Sekä Virta Graphics että kaikki verkostoon kuuluvat yhteistyökumppanit omaavat alansa koulutuksen ja monipuolisen työkokemuksen ansiosta erittäin korkeatasoisen ammattitaidon.

Virta Graphicsilla monipuolisuus on rakentunut perinteisen printtimedian lisäksi tapahtumien rakenteiden suunnittelusta ja erilaisten Internet-ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Verkoston ansiosta osaamista löytyy kaikista mainostoimisto tehtävistä kuten projektijohdon, ohjelmoinnin, sisällöntuottamisen ja markkinointisuunnittelun alueilta.

Joustavuus

Toimimme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Näin asiakas saa käyttöönsä juuri oikeat resurssit kyseessä olevaan tilanteeseen. Tämän ansiosta myös isot yritykset voivat hyödyntää palveluita joko kokonaisuutena tai haluamiltaan osin.

Suunnittelussa huomioidaan heti alusta alkaen mahdollisuus toteutuksen laajempaankin jatkokäyttöön. Näin asiakkaalle koituu myös kustannussäästöä.

Yhteistyö

Laajan ja tiiviisti toimivan verkoston ansiosta voimme tarjota asiakkaalle laajojakin kokonaisuuksia. Verkostoon kuuluu asiantuntijoita lähes kaikilta markkinoinnin aloilta.

Myös monimutkaisten teknisten ratkaisujen, kuten laajoja ja paljon toiminnallisuuksia sisältävien Internet- sivujen, toteutus onnistuu asiansa osaavien yhteistyökumppanien avulla.